vrijdag 21 juni 2013

DIY make-up box

21 juni 2013 Omdat mijn studentenbudget nog wat beperkt is, besloot ik om mijn eigen make-up doosje te maken. Mijn nieuwe make-up palletjes passen er perfect in! Ik maakte deze box van een tampaxdoos want ja ja wij vrouwen halen die toch maandelijks in huis!
Veel knutselplezier

ps. Mijn knutseltalent is ver te zoeken dus ook qua afwerking ;)

suggesties zijn ook altijd welkom!




Deze doos had ik voordien al eens gemaakt. Ideaal om je borstels en andere accessoires in op te bergen!
















FINISH
Zo ziet mijn afgewerkte doos eruit

Vinden jullie dit een leuk idee? Hoe bergen jullie je make-up op? 

vrijdag 14 juni 2013

Het pantene project

14 juni 2013 Essential Honesty vroeg mij om deel te nemen aan het pantene project. Ik kreeg 3 producten van pantene die ik moest testen en recenseren. Hier kon ik geen nee op zeggen!



Ik heb fijn haar en de pantene formule is geschikt voor personen met fijn haar. De pantene glad en zijdezacht belooft glad, glanzend en uiteraard zijdezacht haar!

Zo gezegd zo gedaan. Stap één was een verzorgende shampoo. Hij ruikt overheerlijk en voelt aan zoals iedere andere shampoo. Stap twee. Conditioner aanbrengen. Ook deze ruikt heeeerlijk. Ik had zelfs geen zin om hem uit te spoelen, zo lekker rook hij. Toch moest ook hij eraan geloven, water erop en uitspoelen maar! Ik sloot af met het haarmasker die bovendien ook weer heerlijk ruikt. Deze mocht er gelukkig iets langer inblijven! Na het afspoelen ging ik verder met mijn gewone haarverzorging. Laten drogen en in model brengen. Mijn haar rook na het wassen echt heerlijk en werd lekker zacht. Het bleef mooi in model liggen en ik moest het pas 2 dagen erop opnieuw wassen. Van volume was er niet direct sprake, maar daar maal ik niet om!

Conclusie: ik ben fan!!