donderdag 23 mei 2013

Rimmel nagellak

22 mei 2013 Als ik Rimmel hoor, denk ik onmiddelijk aan Kate Moss. Maar die is al een tijdje vervlogen..Vandaag is het tijd om de nieuwste kleurtjes van Rimmel te testen! Niet één, niet twee maar liefst drie nieuwe soorten!

Hier komen ze...

De 60 seconds kleuren van Rimmel drogen, zoals de titel het zegt, in 60 seconden en heeft maar één laag nodig. De kleuren dekken zeer goed en hebben een goede pigmentatie. Hij zorgt erbovendien voor dat je nagels tot 5 keer sterker worden. Ik ben fan!

Captain Khaki
 
At ease




Sun bowner

De cocktail colour in a flash kleuren van Rimmel zijn mijn minst favoriete kleuren. Ik hou van blinkertjes, maar niet wanneer ze uren nadien nog overal hangen. Ze dekken in twee lagen, maar drogen ook enorm snel! Deze twee lakjes kregen leuke en vooral lekkere namen

Cutie Colada                                             Shirley Temple

Tot slot is er mijn persoonlijke favoriet... de I <3 lasting finish. Hij dekt perfect in één laag en houdt lekker lang! Het lakje heeft een mooie pigmentatie en is verkrijgbaar in hippe kleurtjes zoals groen, rood, geel en blauw.

Shout out loud

Wat vinden jullie van deze lakjes? Welke is jullie favoriet? Hebben jullie ze al geprobeerd?




                                      



vrijdag 17 mei 2013

Beautyqueen in 26 dagen

17 mei 2013 Tijdens mijn stage bij Steps City Magazine had ik mijn eigen beauty rubriek. Benieuwd wat het inhoudt? Hier komt de link....

Hét grote Beauty ABC: http://www.steps.be/?tag=beauty-abc



26 dagen lang gaf ik iedere dag een gouden tip mee voor wie een echt beautyqueen wil worden!

Volgden jullie het beauty ABC al? Wat vinden jullie ervan? 

dinsdag 14 mei 2013

Catrice Matchpoint

14 mei 2013 Catrice heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd: Matchpoint. De leuke, speelse cosmetica zal in juni en juli te verkrijgen zijn in limited edition!

Worthy of a medal: Catrice komt uit met baked oogschaduwen in drie nieuwe kleuren: Team Lucy Mustards, Rockby en The Winning Cream (€ 3,79)
                                    
                                                    

Longlasting eyeshadow base & highlighter: dé perfecte match. De base houdt je make-up de hele dag/avond op zijn plaats en de highlighter zet jouw ogen helemaal in de kijker. (€ 3,29)

allround mascara waterproof: wees niet bang dat je make-up zou uitlopen tijdens het sporten. Deze waterproof mascara zorgt ervoor dat jouw ogen de blikvanger van de fitnesszaal zijn! (€ 3,49)

Lip balm tint: doen deze lipbalms jou ook sterk denken aan de clinique chubby sticks? Catrice kwam uit met twee nieuwe kleuren: ChamPINKon en Rockby. Very kissable! (€ 4,99)
 

Blush stick: iets om naar uit te kijken? Deze leuke blush sticks zorgen voor een natuurlijke blush zodat je eruit ziet alsof je nét gaan sporten bent! (€ 3,99)

Ultimate Nail Laquer: Tot slot brengt Catrice nog enkele leuke nieuwe kleurtjes nagellak uit! (€ 2,79)


Wat vinden jullie van deze nieuwe lijn? Wat staat op jullie verlanglijstje? 





woensdag 8 mei 2013

Essence gaat online!

8 mei 2013 Essence had reeds een eigen website waar je foto's en informatie kon vinden over het merk en de producten, maar sinds vandaag....tromgeroffel... kun je essence ook online kopen! Via de site Kosmetik4Less!

Foto Kosmetik4Less


De Europese verzendingskosten bedragen 6,90 euro en je hoeft geen minimum bedrag te spenderen. Je kunt producten gemakkelijk terugzenden wanneer het toch je ding niet is.
Ook betalen is lekker gemakkelijk via debit, cash bij ontvangst, PayPal of credit card (visa)

Zijn jullie blij met dit initiatief? Wat staat alvast op jullie Essence-verlanglijstje?

vrijdag 3 mei 2013

WIN WIN WIN

3 mei 2013 WIN deze leuke set van Essence! Zend een e-mail bericht naar beauty.makeup@hotmail.com met je naam en voornaam om kans te maken!