vrijdag 21 juni 2013

DIY make-up box

21 juni 2013 Omdat mijn studentenbudget nog wat beperkt is, besloot ik om mijn eigen make-up doosje te maken. Mijn nieuwe make-up palletjes passen er perfect in! Ik maakte deze box van een tampaxdoos want ja ja wij vrouwen halen die toch maandelijks in huis!
Veel knutselplezier

ps. Mijn knutseltalent is ver te zoeken dus ook qua afwerking ;)

suggesties zijn ook altijd welkom!




Deze doos had ik voordien al eens gemaakt. Ideaal om je borstels en andere accessoires in op te bergen!
















FINISH
Zo ziet mijn afgewerkte doos eruit

Vinden jullie dit een leuk idee? Hoe bergen jullie je make-up op? 

vrijdag 14 juni 2013

Het pantene project

14 juni 2013 Essential Honesty vroeg mij om deel te nemen aan het pantene project. Ik kreeg 3 producten van pantene die ik moest testen en recenseren. Hier kon ik geen nee op zeggen!



Ik heb fijn haar en de pantene formule is geschikt voor personen met fijn haar. De pantene glad en zijdezacht belooft glad, glanzend en uiteraard zijdezacht haar!

Zo gezegd zo gedaan. Stap één was een verzorgende shampoo. Hij ruikt overheerlijk en voelt aan zoals iedere andere shampoo. Stap twee. Conditioner aanbrengen. Ook deze ruikt heeeerlijk. Ik had zelfs geen zin om hem uit te spoelen, zo lekker rook hij. Toch moest ook hij eraan geloven, water erop en uitspoelen maar! Ik sloot af met het haarmasker die bovendien ook weer heerlijk ruikt. Deze mocht er gelukkig iets langer inblijven! Na het afspoelen ging ik verder met mijn gewone haarverzorging. Laten drogen en in model brengen. Mijn haar rook na het wassen echt heerlijk en werd lekker zacht. Het bleef mooi in model liggen en ik moest het pas 2 dagen erop opnieuw wassen. Van volume was er niet direct sprake, maar daar maal ik niet om!

Conclusie: ik ben fan!!

donderdag 23 mei 2013

Rimmel nagellak

22 mei 2013 Als ik Rimmel hoor, denk ik onmiddelijk aan Kate Moss. Maar die is al een tijdje vervlogen..Vandaag is het tijd om de nieuwste kleurtjes van Rimmel te testen! Niet één, niet twee maar liefst drie nieuwe soorten!

Hier komen ze...

De 60 seconds kleuren van Rimmel drogen, zoals de titel het zegt, in 60 seconden en heeft maar één laag nodig. De kleuren dekken zeer goed en hebben een goede pigmentatie. Hij zorgt erbovendien voor dat je nagels tot 5 keer sterker worden. Ik ben fan!

Captain Khaki
 
At ease




Sun bowner

De cocktail colour in a flash kleuren van Rimmel zijn mijn minst favoriete kleuren. Ik hou van blinkertjes, maar niet wanneer ze uren nadien nog overal hangen. Ze dekken in twee lagen, maar drogen ook enorm snel! Deze twee lakjes kregen leuke en vooral lekkere namen

Cutie Colada                                             Shirley Temple

Tot slot is er mijn persoonlijke favoriet... de I <3 lasting finish. Hij dekt perfect in één laag en houdt lekker lang! Het lakje heeft een mooie pigmentatie en is verkrijgbaar in hippe kleurtjes zoals groen, rood, geel en blauw.

Shout out loud

Wat vinden jullie van deze lakjes? Welke is jullie favoriet? Hebben jullie ze al geprobeerd?




                                      



vrijdag 17 mei 2013

Beautyqueen in 26 dagen

17 mei 2013 Tijdens mijn stage bij Steps City Magazine had ik mijn eigen beauty rubriek. Benieuwd wat het inhoudt? Hier komt de link....

Hét grote Beauty ABC: http://www.steps.be/?tag=beauty-abc



26 dagen lang gaf ik iedere dag een gouden tip mee voor wie een echt beautyqueen wil worden!

Volgden jullie het beauty ABC al? Wat vinden jullie ervan? 

dinsdag 14 mei 2013

Catrice Matchpoint

14 mei 2013 Catrice heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd: Matchpoint. De leuke, speelse cosmetica zal in juni en juli te verkrijgen zijn in limited edition!

Worthy of a medal: Catrice komt uit met baked oogschaduwen in drie nieuwe kleuren: Team Lucy Mustards, Rockby en The Winning Cream (€ 3,79)
                                    
                                                    

Longlasting eyeshadow base & highlighter: dé perfecte match. De base houdt je make-up de hele dag/avond op zijn plaats en de highlighter zet jouw ogen helemaal in de kijker. (€ 3,29)

allround mascara waterproof: wees niet bang dat je make-up zou uitlopen tijdens het sporten. Deze waterproof mascara zorgt ervoor dat jouw ogen de blikvanger van de fitnesszaal zijn! (€ 3,49)

Lip balm tint: doen deze lipbalms jou ook sterk denken aan de clinique chubby sticks? Catrice kwam uit met twee nieuwe kleuren: ChamPINKon en Rockby. Very kissable! (€ 4,99)
 

Blush stick: iets om naar uit te kijken? Deze leuke blush sticks zorgen voor een natuurlijke blush zodat je eruit ziet alsof je nét gaan sporten bent! (€ 3,99)

Ultimate Nail Laquer: Tot slot brengt Catrice nog enkele leuke nieuwe kleurtjes nagellak uit! (€ 2,79)


Wat vinden jullie van deze nieuwe lijn? Wat staat op jullie verlanglijstje? 





woensdag 8 mei 2013

Essence gaat online!

8 mei 2013 Essence had reeds een eigen website waar je foto's en informatie kon vinden over het merk en de producten, maar sinds vandaag....tromgeroffel... kun je essence ook online kopen! Via de site Kosmetik4Less!

Foto Kosmetik4Less


De Europese verzendingskosten bedragen 6,90 euro en je hoeft geen minimum bedrag te spenderen. Je kunt producten gemakkelijk terugzenden wanneer het toch je ding niet is.
Ook betalen is lekker gemakkelijk via debit, cash bij ontvangst, PayPal of credit card (visa)

Zijn jullie blij met dit initiatief? Wat staat alvast op jullie Essence-verlanglijstje?

vrijdag 3 mei 2013

WIN WIN WIN

3 mei 2013 WIN deze leuke set van Essence! Zend een e-mail bericht naar beauty.makeup@hotmail.com met je naam en voornaam om kans te maken!


dinsdag 30 april 2013

Happy Birthday Bourjois!


30 april 2013 2013 is hét jaar van Bourjois. Het Franse merk werd maar liefst 150 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom kwam Bourjois uit met een volledige lijn met 15 mini nagellakjes die elk een belangrijk jaartal en een al even belangrijk kleur vertegenwoordigen! 

Het zijn stuk voor stuk geestige en vooral mooie kleurtjes die je handen al opfleuren met slechts één laagje! 
Hier komen ze...
PS. Alle informatie over de betekenis van de nagellakjes vond ik bij Beautyscene 

De Bourjois nagellakjes zijn te verkrijgen in onder andere Di en Inno en kosten 2,99 euro per stuk


1863: Les théâtres: een ode aan de rode theaterdoeken
1879: Java: in 1879 kwam Bourjois op de markt met javapoeder die in een groene doos zat
1890: Manon Lescaut: de eerste compactpoeder van Bourjois had dezelfde kleur als dit lakje.
1913: Cendres de Roses: de eerste blush van Bourjois
1928: Soir De Paris: naar de parfum Soir de Paris.
1938: Mais oui!: deze verwijst ook naar een parfum van Bourjois met de naam 'mais oui'

1950: Bourjois avec un J comme joie!: tegen de verwarring van Bourjois met bourgeois.
1956: Le rouge fidèle: vernoemt naar een lipstick met dezelfde kleur als deze lak.
1980: La petite Boite Ronde: deze kreeg de naam van de door allen gekende ronde oogschaduwdoosjes.
1995: Grain de beauté: de allereerste douchegels van Bourjois ontstonden in 1995
2001: coup de théâtre!: de eerste mascara, in duidelijk zwart!
2002: effet 3D: verwijst naar de lipgloss van Bourjois.

2006: clubbing: geen Bond, maar een knipoog naar de clubbing lijn van Bourjois
2007: 1 seconde! de nagellak 1 seconde van Bourjois, nog steeds te verkrijgen!
2013: Een perfect leuk roze kleurtje speciaal gemaakt voor het 150 jaar bestaan van Bourjois!

GELUKKIG VERJAARDAG BOURJOIS!!! 

Hebben jullie deze al gespot in de winkels? Welk kleur is jullie favoriet?


zaterdag 27 april 2013

Nuxe Huile Prodigieuse


27 april 2013 Tegenwoordig kun je er op televisie niet meer naast kijken, de Huile Prodigieuse van Nuxe is een echte hit in beautyland. De olie die je kunt gebruiken voor gezicht, lichaam en haar is volgens velen een echt wondermiddeltje die iedere beauty-lover in haar kast zou moeten staan hebben.


Nuxe Huile Prodigieuse 100 ml richtprijs: 32 euro



Maar is dat nu wel zo?
Het is gemaakt van 6 plantaardige oliën en vitamine E. Het is bovendien gemakkelijk in gebruik dankzij de spray kop. Ik gebruik deze olie op de toppen van mijn haar om gespleten punten tegen te gaan. Persoonlijk ben ik hier heel tevreden over omdat het mijn haar lekker zacht en gezond maakt. Ik moet wel opletten dat ik de olie niet te ver in mijn haar aanbreng, want dan kan ik al snel last hebben van vet haar…


Nuxe Huile Prodigieuse 100 ml richtprijs: 32 euro


Het is ook een ideale lichaamsolie voor personen die last hebben van een drogere huid. Ik kijk er al naar uit om de olie te gebruiken in de zomer om mijn huid net dat beetje extra glans te geven!
Ook de geur van de Huile Prodigieuse is fantastisch. Het ruikt naar een zwoel parfum en doet mij denken aan een zalige warme zomeravond waar je lekker buiten zit met een glaasje wijn in de handen. 


Nuxe Huile Prodigieuse 100 ml richtprijs: 32 euro

Hadden jullie al van de Huile Prodigieuse of van Nuxe gehoord? Wat vinden julie ervan? Waarvoor gebruiken jullie deze olie het meest?