maandag 22 april 2013

Ik ga op reis en ik neem mee...

22 april 2013 De zon schijnt en dan denken wij allemaal maar aan één iets: lekker luieren op het strand en een mooi kleurtje op doen! Mits het hier nog ietsje te koud is, dromen we al over verre reizen naar zaaaaalig warme landen. Barbados anyone?



Maar wat steken we nu allemaal in die valies? Naast bikini's, flip flops en tal van leuke kleedjes dan wel te verstaan... Beautyproducten of course!

Ik heb voor jullie een korte lijst samengesteld met dé leukste beautyproducten die je zeker niet mag vergeten op reis.

- Zonnecrème, duh. Neem ééntje die perfect aansluit bij jouw huidtype. Bruin je niet snel? Neem er dan een met een hoge factor, zodat je huid niet verbrandt. Krijg je sneller een kleurtje, maar toch net niet snel genoeg? Kies dan voor een zonnecrème die ervoor zorgt dat je sneller bruin wordt. Een olie bijvoorbeeld.

- Een aftersun. De zon kan je huid namelijk uitdrogen en gevoelig maken. Een goede aftersun zorgt voor de perfecte hydratatie van de huid.

- Bij Rituals kun je leuke travel setjes kopen. Daarin vind je een make-up remover, een gezichtsreiniger en een dagcreme. Ideaal voor op reis. Zo bespaar je heel wat plaats voor andere leuke spullen!

- Wie er altijd op haar opperbest wil uitzien, kijkt best even voor een fond de teint die een SPF factor heeft. Dat betekent dat er een factor in zit die je gezicht beschermt tegen UV zonnestralen.

- Een shampoo die je haar niet enkel beschermt tegen de zon, maar ook tegen uitdroging van onder andere zout water en chloor.

Een verwittigd vrouw is er twee waard!

Wat zijn jullie beautytips op reis? Wat nemen jullie standaard mee in de valies? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten